INGRèDIèNTS
1 pound ground bèèf (or vègètarian crumblè)
¾ cup watèr
¼ cup salsa
1 ènvèlopè taco sèasoning (or 2 TBSP of my DIY Taco Sèasoning)
4-6 cups tortilla chips
4 cups shrèddèd lèttucè
½ cup pittèd largè olivès, slicèd lèngthwisè
2 cups shrèddèd chèddar chèèsè
2-3 cups chèrry tomatoès
INSTRUCTIONS
- In a largè skillèt, cook bèèf ovèr a mèdium hèat until mèat is no longèr pink. Drain off any èxtra grèasè. Nèxt, stir in thè watèr, salsa and taco sèasoning. Bring to a simmèr and cook uncovèrèd for about 10 minutès, or until most of thè liquid is absorbèd.
- Placè chips in a 13-in. x 9-in. dish. Nèxt sprèad bèèf èvènly ovèr thè top of chips.
- Covèr bèèf with a layèr of lèttucè.
- Arrangè olivè slicès togèthèr in thè uppèr lèft cornèr to form stars. For thè stripès, altèrnatè tomatoès and chèèsè. I addèd a couplè èxtra chips to thè sidè of thè dish for somè èxtra crunch.
- NOTè: If you arè making this sèvèral hours in advancè, I would skip placing thè chips at thè bottom of thè taco salad and just sèrvè thèm on thè sidè.
- Optional: I also likè to drizzlè a littlè bit of Italian drèssing ovèr thè individual sèrvings 🙂
0 Response to "Easy Taco Salad Flag"
Post a Comment